Saturday 16 January 2010

Καλή Χρονιά και άλλες διάφορες αμπελοφιλοσοφίες!

Καλή χρονιά σε όλους τους anime-fans και στους narutards ofcourse (be proud)! Ευχόμαστε αυτός ο χρόνος να σας έλθει με ευχάριστα νέα, με υγεία πάνω από όλα και μπόλικα anime φυσικά. Εμείς από την μεριά μας, προσευχόμαστε όλα να πάνε κάλα για το project που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας.Εως τώρα περάσαμε αρκετά εμπόδια (φυσικά δεν τα έχουμε ξεπεράσει όλα ακόμα), αλλά δεν πτοούμαστε! Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε αφιλοκερδώς και με περισσή χαρά τα νέα επεισόδια του Naruto Shippuuden, άσχετα εαν έχουν αραιώσει κάπως τα releases μας, είμαστε σε μια περιέργη φάση αυτή τη στιγμή, κυρίως λόγου του φόρτου εργασιάς στην καθημερινότητας μας (δλδ ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε πτυχίο κάποτε, όποτε κάτσε και στρώσου επιτέλους) .

O Server (το αγαπημένο μας botaki Ginpanchi-sensei) του εντιμότατου κύριου Loke δουλέυει μια χαρά ξανά και φτύστε τον μην τον ματιάσει κανείς, μάλιστα μας κάνει την τιμή και seedarei τα επεισόδια μας -όπως πάντα βέβαια- οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να τα leecharete!Επίσης επειδή υπήρξε μερική ζήτηση για δημιουργία κανονικού site, σας αναφέρoυμε πως το σκεπτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό, αλλά δεν σας εγγυόμαστε τίποτα ακόμα.

Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τα status των επόμενων επεισοδίων.Το 126 πάντως έχει μεταφραστεί...

Υ.γ.Ευχαριστούμε πολύ για την στηριξή σας για τον χρόνο που μας πέρασε, ήταν πραγματικά ενθαρρυντική στο να μην το βάλουμε κάτω.

0 comments:

Post a Comment