Sunday 21 November 2010

Naruto Shippuuden 185 Released

Oσο παει γινονται οι taka και πιο αργοι με τα fillers :P

Σε αυτο το επεισοδιο η μεταφραση εγινε με 'μεγαλυτερη' ελευθερια και πιστευουμε οτι θα γελασετε πολυ !!

>> 185 <<

23 comments:

Bahamut said...

παιδια μου αρεσε πολυ ελευθερη μεταφραση που κανατε ακομα γελαω και ας περασε μιση ωρα απο οταν το ειδα

Anonymous said...

ποτε τελειωνουν τα fillers παιδια;;ξερει κανεις μηπως;;

Anonymous said...

nai paidia na doumai kai ligo sasuke :)

Loke said...

ακομα δε γνωριζουμε κατι σιγουρο.

Anonymous said...

Εγώ δεν ξετρελάθηκα από την μετάφραση τέτοιου τύπου δεν λέω ότι ήταν ωραίο επεισόδιο η ότι ήθελε σοβαρή μετάφραση αλλα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να μπούν με ποιο ωραίο τρόπο. Ξέρω ότι το κάνατε για την πλακα σας αλλα σε εμενα δεν άρεσε αυτό.

Anonymous said...

παιδιά μην διαννοηθειτε να παρετε στα σοβαρα τον απο πανω... ηταν ενα επεισοδιο οπου μια στρουφοκαμηλος πλακωσε στο ξυλο τον Naruto... Το επεισοδιο ηταν επιεικως απαραδεκτο και οταν το ειδα στα αγγλικα το εκλεισα στο 5λεπτο, ενω με την δικη σας μεταφραση το εχω ηδη δει 2 φορες:) Για αλλη μια φορα ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ!!!

Anonymous said...

είδες λίγο τι έγραψα απο πανω "δεν λέω ότι ήταν ωραίο επεισόδιο η ότι ήθελε σοβαρή μετάφραση αλλα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να μπούν με ποιο ωραίο τρόπο." πρώτα βλέπουμε τι γραφει ο άλλος και μετά γράφουμε.

Loke said...

δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε, προσωπικα γουστα ειναι αυτα.

Σε καποιους θα αρεσει, σε καποιους δε θα αρεσει, λογικο και αναμενομενο ειναι.

Anonymous said...

Κατα την γνωμη μου, ενα τουλαχιστον φιλλερ την χρειαζοταν τη γελοιποιηση του. Ειδικα ενα στο οποιο ο κυριος ανταγωνιστης ειναι μια στρουθοκάμηλος!!!Μπράβο λοιπον σε αυτους που κάναν τη μετάφραση και "ανοιξαν" τη μερα σε πολλους θεατες.

sefiroth said...

Ως μεταφραστης του επεισοδιου, παιδια να πω πρωτα οτι η αποφαση για την γελοιοπηση του επεισοδιου ηταν καθαρα δικη μου, οποτε σε οποιον δεν αρεσε ή θιχτηκε απο 2-3 σημεια τα οποια ηταν λιγο καφρικα να ξερει οτι η ευθυνη ειναι ολη δικη μου.Απο κει και περα θα ηθελα να σημειωσω πως ολα τα σχολια παιρνονται υπόψιν και τα θετικα και τα αρνητικα.Να ξερετε παντως πως σε επομενο επεισοδιο με την στρουθοκαμηλο (που θελει να κανει καριερα σε καμπαρε) θα ξαναγινει απογυμνωση του Naruto. Μπορω να φανταστω ποια σημεια δεν αρεσαν, λογικα αυτα που περιειχαν σεξιστικες αναφορες. Ζητω συγγνωμη αν εθιξα καποιον ή χαλασα την αισθητικη του για το anime.Απο την αλλη, αν η πλειοψηφια το καταχαρηκε το επεισοδιο, μου δινετε την ευχερεια, στο επομενο επεισοδιο να ειμαι ακομα πιο τολμηρος, παντα βεβαια στα επιτρεπτα ορια.Αν υπαρχουν και αλλα παιδια που προσβληθηκαν με αυτο που ειδαν, θα ηθελα να το αναφερουν στο blog για να εχω το νου μου την επομενη φορα.Προς το παρον χαρειτε το επεισοδιο με το κωλοπουλο!

Anonymous said...

jeretai pote tha teleiosoun ta mikra episodia?
na doumai kai ligo sasuke :p :p :p :)

sefiroth said...

Παιδια τα filler λογικα θα τελειωσουν με το νεο Opening της σειρας, τουτεστιν τελη Φεβρουαριου, αρχες Μαρτιου.Πραγμα λογικο. Υπομονη λιγο ακομα, εξαλλου Χρισοτυγεννα ερχονται, μετα εξεταστικες....εχουμε πραγματα να μας γεμισουν το χρονο.Λoγικα μετα θα εχουμε ενα πολυ καλο pace, οπως εχουμε συνηθισει απο το Immortals arc και μετα.

Anonymous said...

aaaa orai thanks geia tis plirofories kai emena mou arese to episodio etsi opos to metafrasate!!!!!

apokos7 said...

Παιδιά κατ'αρχάς συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε!!!! Ελπίζω να γίνει πιο γρήγορα το 112, και να κάνετε τα 144-151.....παρακαλώ πολύ....γιατί θέλω να έχω όλα τα επεισόδια από τα Ναρούτο!!!!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Comicfan said...

Καταπληκτική δουλειά παιδιά!Το έχω δει ήδη δύο φορές και δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.

Anonymous said...

to 186 pote tha einai etumo????

Loke said...

οταν οι taka αποφασισουν να ασχοληθουν με το επεισοδιο, δε μας επιτρεπεται να βγαλουμε το release πριν απο αυτους.

Anonymous said...

θέλουμε ναρούτο θέλουμε ναρούτο. δώστε στον κόσμο ναρούτο. έστω και filler. πολύ αργούν. ωραία η μετάφραση. ευχαριστούμε για τον κόπο σας
sosssat

Anonymous said...

THELOUMAI SASUKE THELOUMAI SASUKE XAXAXAXAXA :) :) :) :) :P

Anonymous said...

γελασα απιστευτα χαχαχαχαχα γαματος οποιος και να το μεταφρασε ετσι

Loke said...

ο sefiroth ;)

Anonymous said...

παντα μιλαω εκ προσωπικης αποψης,μεταφραστε και αλλα επεισοδεια ετσι με αυτο το τροπο,αλλα μονο φιλλερς ετσι? :D :D...απο απορια,ποια αλλα επεισοδεια εχετε μεταγρασει με αυτο το τροπο?

Loke said...

αν δε κανω λαθος μονο αυτο, αντε σε κανα επ αν κατι ταιριαζε παρα πολυ να πειραξαμε μια γραμμη.

Post a Comment