Saturday 16 January 2010

SOS, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ENCODER! (UPDATE)

Επειδή ο encoder μας (Seraphimon) αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι διαθέσιμος, ψάχνουμε για encoder για να κάνουμε τα υπόλοιπα επεισόδια του Νaruto Shippuuden.Από μεταφραστές έχει ο μπαξές μην ανησυχείτε.......όποιος έχει όρεξη και μεράκι να μας βοηθήσει πάνω στο project μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο taka_greece@yahoo.gr ή μπορεί να ποστάρει στο blog ως reply σε αυτή την ανάρτηση, παντώς προτιμότερο είναι το mail.




Ευχαριστούμε.

(UPDATE)

Eιμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε πως ατομα για encoding βρεθηκαν.Συντομα θα αρχισουν και τα λοιπά επεισοδια να γινονται released....

(UPDATE By Loke)

Ειμαστε στη δυσαρεστη θεσεη να σας ανακοινωσουμε οτι το pc του νεου encoder εχει καποιο hardware related problem. Ελπιζουμε οτι εως το τελος της εβδομαδας να το εχει ξεπερασει. Επισης ο 2ος μας encoder ειναι under training :)

To pc φτιαχτηκε, αυριο μπαινει το encode (δλδ παρασκευη).

3 comments:

Anonymous said...

mpravo!!! auta einai nea!!! perimenw ta epeisodia me anipomonisia!!!

Anonymous said...

sas parakalw ekpedeust me kai gw na ginw encorder exw mac kai kali sundesi sto internet kanena provlima pote den mou exi parousiastei kai xw dunato upologisti!!!! prosferomai

Loke said...

Anonymous ( we are legion ^_^ )

ευχαριστουμε για τη προσφορα σου αλλα αυτη τη στιγμη εχουμε αρκετους encoders και μολις ξεπεραστουν αυτα τα (αναθεματισμενα προβληματα που ολο μας τυχαινουν :P) θα βγαινουν τα encodes γρηγορα.

Post a Comment